Službena informativna stranica

Na ovoj stranici pronaći ćete sve važne informacije o našoj partnerskoj tvrtki Cannerald.

Intervju i obilazak objekta.

Što Cannerald čini tako jedinstvenim?

  • Švicarska tvrtka

    Cannerald je tvrtka sa izravnim sjedištem u Švicarskoj i udovoljava svim pravnim aspektima za legalni uzgoj kanabisa u Švicarskoj.

  • Najviša kvaliteta

    Cannerald pridaje veliku važnost kvaliteti. Cjelokupni procesi uzgoja biljaka, ali i same biljke su na najvišoj razini kvalitete.

  • 100% transparentni

    Cannerald je tvrtka koja veliku vrijednost stavlja na transparentnost i komunikaciju. Cijelu tvrtku i pogone osigurava Allianz.

Definitivno tvrtka koja ima potencijal postati tržišni lider, zna svoju nišu i također je odabrala pravi poslovni model.

Uzbudljiv projekt za svakoga, bio investitor, kupac ili prodavač.

Tatjana Egger

Već sam devet godina u poduzetništvu, ali nikada nisam vidio takvu transparentnost. Cannerald je definitivno tvrtka koja bi u sljedećih nekoliko godina mogla postati tržišni lider u svojoj industriji.

Patrick K.

Da budem iskren, otišao sam na plantažu Cannerald u Švicarsku s negativnim raspoloženjem. No, odmah sam bio pozitivno iznenađen modernim, profesionalnim sustavom. Uz to, dva brata Levin i Stefan Amweg uvjerili su me profesionalnim načinom rada i apsolutno visokokvalitetnim proizvodima. Već dugo tražim način za ulaganje na tržište kanabisa. Moj put je definitivno Cannerald.

Marcel K.

Daljnji uvid u tvrtku:

Evo slike iz sobe Alpha u Švicarskoj. Biljke kanabisa na slici trenutno su u fazi cvjetanja.

Što je faza cvatnje?

Tijekom razdoblja cvatnje na biljkama kanabisa rastu aromatični i uskoro pušivi pupoljci. Ovo je posebno važna faza u životnom ciklusu vaših biljaka kanabisa. Puno se toga događa tijekom razdoblja cvatnje.

Evo slike iz sobe Bravo u Švicarskoj. Biljke kanabisa na slici trenutno su u vegetativnoj fazi.

Što znači vegetativni stadij?

Vegetativna faza je prva faza u životu biljke kanabis. To je faza rasta kada je biljka usredotočena na to da postane visoka i jaka. Ako se biljka sastoji samo od stabljika i lišća (bez pupova), ova je biljka u vegetativnoj fazi.

Ovdje pogledajte naš intervju s jednim od osnivač

Intervju i obilazak objekta